Manage team members
Last updated: August 4, 2026
Du kan administrere teammedlemmene dine, inkludert å vise detaljene deres, legge til nye brukere, redigere informasjonen deres og fjerne dem fra organisasjonen din.
Vise teammedlemmer
- Klikk på Brukere i sidemenyen.
Tabellen viser teammedlemmene dine med deres Bruker, Rolle, E-post, Telefon, Siste pålogging, og Opprettet dato.
Legge til et teammedlem
- Klikk på + Opprett bruker.
Redigere teammedlem-detaljer
- Fra brukerlisten klikker du på navnet til brukeren du vil redigere.
- Du kan utføre følgende handlinger:
- For å sende en invitasjon på nytt, klikk på Send invitasjon på nytt.
- For å justere arbeidsdager, merk av eller fjern merket i avmerkingsboksene for hver ukedag (Man-Søn), og klikk deretter på Lagre.
- For å endre rollen deres, velg en ny rolle fra Rolle-komboboksen, og klikk deretter på Lagre.
- For å oppdatere deres profesjoner og tjenester, velg de relevante alternativene fra Profesjoner- og Tjenester-komboboksene, og klikk deretter på Lagre.
Slette et teammedlem
Organisasjonseiere kan ikke slettes. For å slette en organisasjonseier, må du først overføre eierskapet til et annet teammedlem.
Du kan slette et teammedlem fra to steder:
- Fra hovedsiden for Brukere, klikk på Slett i raden til brukeren du vil fjerne.
- Fra den individuelle brukerens detaljside, klikk på Slett bruker i "Faresone"-seksjonen.
Trenger du hjelp? Kontakt Installer.com support.